Aanbod

3D Zwangerschapsbeeldje

Het materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van een 3D zwangerschapsbeeldje is PLA. Dit is een biologisch afbreekbaar plastic en wordt geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen zoals maiszetmeel of suikerriet. Het produceren van PLA is zeer duurzaam, omdat de CO2 uitstoot zo’n 75% minder is dan bij de productie van olieplastics. 

Je hebt de keuze uit verschillende kleuren PLA, waardoor jouw beeldje dus nog unieker wordt. Mocht je een kleur in gedachten hebben, maar staat deze er niet bij? Dit kunnen we altijd overleggen, daarnaast komen er nog veel meer kleuren aan! Misschien verander je ook tijdens de afspraak nog wel van gedachten wanneer je de voorbeelden ziet staan, neem dus absoluut de tijd om zeker te zijn van de kleur die je uiteindelijk kiest.

 Bekijk hier de tarieven.

Luxe Kunststof

Een basis van kunststof beschikbaar in verschillende kleuren, tevens de keus voor een sparkle afwerking óf eventueel met het luxe voronoi patroon.

Kleuren in Luxe Kunststof: Galaxy Champagne Gold – Galaxy Titanium Silver – Galaxy Space Grey – Galaxy Black – Matt Black ( Voronoi )

Vibers

Een basis van kunststof geprint met 10% olifantsgras dat is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Vibers.

Olifantsgras groeit ongelooflijk efficiënt, waarbij het vier keer zoveel CO2 per hectare opneemt als in een normaal bos en daardoor de CO2 footprint met een derde verkleint in vergelijking met regulier PLA

Vibers PLA geeft een ongelooflijk glad, zacht en mat uitziend oppervlak en een geweldig gevoel. Als je goed kijkt, zie je een vleugje cellulosevezels op het oppervlak van jouw zwangerschapsbeeldje.

Kleuren in Vibers: White – Pastel Collection

Stonefil

Een basis van kunststof geprint met 50% steenpoeder. Deze hoge ”steenvulling” geeft het zwangerschapsbeeldje een buitengewone uitstraling. Het materiaal is ongeveer 37% zwaarder dan de normale kunststof. De kenmerken van deze zwangerschapsbeeldjes zijn een extreme matte finish, en elk zwangerschapsbeeldje heeft zo zijn eigen unieke kleurverloop.

Kleuren in Stonefil: Terracotta – Pottery Clay – Granite – Concrete

Woodfill

Een basis van kunststof geprint met 40% gemalen hout deeltjes*. De kenmerken hiervan zijn onder andere dat je zwangerschapsbeeldje een echte hout optiek uitstraalt, en je daadwerkelijk een hout geur waarneemt. Door middel van verschillende afwerkingen creëren we verbluffende resultaten. 

*Houd er rekening mee dat door verschillende batches houtvezels lichte kleurverschillen kunnen optreden tussen batches. Dit is de aard van de natuur.

Kleuren in Woodfill: Pine – Olive – Ebony – Bamboo

Coatings

Een basis van kunststof waarop vervolgens een coating wordt aangebracht, dit geeft je zwangerschapsbeeldje een zeer unieke en glimmende look. Tevens zijn door deze coating de print lijnen minder zichtbaar.

Kleuren in Coatings: Rose Gold – Gold- Copper – Silver – Black – White – Grey

Meer kleuren op aanvraag beschikbaar.

Metalfil

Een basis van kunststof geprint met 80% metaalpoeder. Met deze metalfil geef je je zwangerschapsbeeldje een stoere en glanzende look. Met eventuele nabewerkingen zoals schuren en polijsten kun je het er echt uniek laten uitzien.

Kleuren in Metalfil: Classic Copper – Steel – Ancient Bronze – Magnetic Iron – Classic Gold

Brons gegoten

In samenwerking met een bronsgieterij bieden wij vanaf heden ook volledig brons gegoten beeldjes* aan. Zij gaan via echte oude ambacht te werk tot het maken van een volledig brons gegoten 3D zwangerschapsbeeldje. Deze beeldjes zijn in verschillende kleuren aan te bieden, ook is er de mogelijkheid om deze op een sokkel te plaatsen met eventueel een gravering denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam of geboortedatum van uw kindje. Wil je daarover meer weten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden en of wensen te bespreken.

*Hierbij zijn géén print lijnen zichtbaar

Mommy & Newborn

Mommy & Newborn 3D beeldjes

Beschikbaar in: Galaxy – Vibers – Coatings en Brons gegoten